TRYKSAGER

Du kan trygt bestillE
dine tryksager hos os!

HÆFTER
Et utal af anvendelsesmuligheder!

Med et hæfte kan du formidle informationer om din virksomhed til dine kunder.
Du har god mulighed for at fremvise dine produkter på en flot og kreativ måde.

Et hæfte består af flere ark papir, der foldes på midten og hæftes i ryggen for at danne hæftet. Hæfter benyttes til alverdens formål – det kunne f.eks. være som manualer, foreningsblade, klubblade, kirkeblade, prislister, produktkataloger, programmer, rapporter osv.


Vi hjælper gerne med at sætte filer op til tryk.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på din næste tryksag,
vi hjælper med skabeloner, nyt design eller redigering af dine filer.

FOLDERE
Spred budskabet omkostningseffektivt!

En folder er en enkel, men effektiv måde at formidle dit budskab på. Vil du gerne have dit budskab ud til så mange mennesker som muligt, kan en folder være løsningen. Foldere kan bruges til at hverve medlemmer til sportsklubber, eller brug dem som prislister eller en overskuelig visualisering af din virksomhed.

Vi guider dig til den bedste løsning og hjælper også gerne med layout.

FLYERS / LØSBLADE
Skab opmærksomhed med en flyer!

Flyets / løsblade er enkle og billige af få produceret. Brug dem til at skabe opmærksomhed til et event, en kampagne eller på messer. Brug dem som et markedsføringsredskab, der lægges sammen med dine varer - f.eks som en rabatkupon til kommende ordrer.

Flyers produceres i mange størrelser og kvaliteter, og vi står altid klar til at hjælpe med layout, billeder og det mest optimale format til dit behov.

VISITKORT
Efterlad et professionelt indtryk!

Et visitkort afspejler dit brand og kommunikerer professionalisme.
Vi designer mange visitkort, rådgiver i stil og udformning og trykker visitkort af høj kvalitet. Et visitkort kan også bruges som stempelkort, rabatkort eller måske som et gavekort. Visitkort er perfekte til at udlevere til dine kunder og få spredt dit firmanavn ud i dit netværk.

services

Hvorfor vælge os?

Når du vælger os som din leverandør, får du alt det du skal bruge for at komme sikkert i mål med din visuelle branding. 

Hos os får du kvalitet og med vores 24 år erfaring i branchen, er du sikret hjælp til hvad du ønsker at signalere til din kundegruppe.

Vores mål er at være vores kunders totalleverandør, så de kun skal handle ét sted. Vi gør en dyd ud af, at lære vores kunder og deres behov at kende, og det resulterer i, at kunderne føler sig forstået og lyttet til.

Hos os vil du kunne få hjælp til:

– Idé og udvikling 

– Rådgivning

– Hjælp til materialevalg

– Produktion

– Montering

– Vedligeholdelse

Ring, skriv eller besøg os på Banegraven 26 i Slangerup – og lad os sammen få dit brand og budskab formidlet på den helt rigtige måde.