Tryksager

Brug et hæfte til at præsentere din virksomhed. Det kan være et produktkatalog, men et hæfte er også ideelt til klubblade, kirkeblade, foreningsblade, og også årsafslutninger og regnskab. Vi har mange års erfaring med opsætning af designs til hæfter, og vi kan også lave dit.

Få en flot folder der præsenterer dine produkter, så du fremstår professionelt. Foldere kan bruges til at hverve medlemmer til sportsklubber, eller brug dem som prislister eller en overskuelig visualisering af din virksomhed. Vi kan guide dig til den bedste løsning til dig.

Flyers er et godt valg hvis du skal skabe hurtig opmærksomhed, f.eks. omkring et produkt, en kampagne eller en event. De bruges som hand-outs, og er nemme at få delt ud. De er også ideelle at vedlægge din faktura og når du sender varer ud til dine kunder. Vi kan også tilbyde flyers med stands.

Visitkort er en del af din firmas identitet. Vi designer dit visitkort, så det er dig på et lille stykke papir. Et visitkort kan også bruges som stempelkort, rabatkort eller måske som et gavekort. Visitkort er perfekte til at udlevere til dine kunder og få spredt dit firmanavn ud i dit netværk.

Plakater i alle størrelser, både til inden- og udendørs brug. Vi kan også printe dine egne designs, hvad end det er som plakat eller til opspænding på lærred. Vi printer ned til 1 stk. ad gangen. Plakater til gadeskilte (A-skilte) printes på et vandfast medie, så det kan modstå regn og svingende temperaturer.