STORFORMAT PRINT

Udnyt størrelsen og
bliv set i stort format

ROLL UP
Tag dit budskab med på farten!

Hos UniDeko er roll-up’s, vores mest solgte udstillingssystem. En roll-up kan alle få råd til – den er billig, let at transportere, samt at slå op og pakke sammen igen. Dit budskab er klar på få sekunder. En roll-up kan bruges til alle formål, lige fra butikker, arbejdspladser, biblioteker, udstillinger, konferencer mv.

Alle roll-ups leveres med farvetryk i høj kvalitet og med en transporttaske.

PLAKATER
Gør omverden opmærksom på dit budskab!

Plakatprint er en relativ billig markedsføring når du skal have dit budskab ud til dine kunder. Det er en nem måde at skabe blikfang på, og kan hurtigt og effektivt udskiftes ved f.eks. kampagner og events.


Plakater kan printes i alle størrelser og vi printer ned til 1 stk. ad gangen.
Alt efter hvor plakaterne skal bruges, og hvor længe de skal sidde oppe, guider vi til valg af materiale. Husk, at vi altid er klar til at hjælpe med idéer og design.

KLISTERMÆRKER & STREAMERS
Utallige formål og former!

Vi printer klistermærker, streamers, mærkater og labels i alle størrelser, både til indendørs og udendørs brug. Mærkerne kan leveres i ark eller på ruller.

Afhængigt af hvad klistermærkerne ellers streamers skal bruges til, printes de på den bedst mulige folie til formålet. Vi guider og vejleder i hvad der bedst kan betale sig. Klistermærker og streamers produceres oftest runde eller firkantet, men kan også figurskæres.

services

Hvorfor vælge os?

Når du vælger os som din leverandør, får du alt det du skal bruge for at komme sikkert i mål med din visuelle branding. 

Hos os får du kvalitet og med vores 24 år erfaring i branchen, er du sikret hjælp til hvad du ønsker at signalere til din kundegruppe.

Vores mål er at være vores kunders totalleverandør, så de kun skal handle ét sted. Vi gør en dyd ud af, at lære vores kunder og deres behov at kende, og det resulterer i, at kunderne føler sig forstået og lyttet til.

Hos os vil du kunne få hjælp til:

– Idé og udvikling 

– Rådgivning

– Hjælp til materialevalg

– Produktion

– Montering

– Vedligeholdelse

Ring, skriv eller besøg os på Banegraven 26 i Slangerup – og lad os sammen få dit brand og budskab formidlet på den helt rigtige måde.