BANNERE OG FLAG

udnyt store flader og højden
til at sprede dit budskab

BANNERE Bliv set langt fra!

Udendørs banner, PVC banner, stofbanner, stilladsbanner, meshbanner, messebanner - UniDeko producerer bannere til alle formål!

Bannere bruges alle vegne, og med et banner kan du eksponere dit budskab med effekt, så det kan ses. Bannere bruges både til udendørs og indendørs reklame – og produceres derfor i det materiale, der passer til formålet.
Hos UniDeko printer vi bannere i mange forskellige kvaliteter, efter individuelle mål og efterbehandlinger, alt efter anvendelse. Vi producerer dine bannere, så de matcher dine krav.
Vi sætter store krav til printkvalitet og anvender altid de bedste printmetoder til de individuelle opgaver, og opnår hermed en knivskarp gengivelse af motivet.

REKLAMEFLAG
Gå i luften med dit budskab!

Bliv set i højderne! Skab opmærksomhed omkring dit brand og bliv set langt fra. Brug et reklameflag udenfor dit firma eller butik med logo og firmanavn. Vi hjælper dig med materialet, størrelsen og designet.

Et flags størrelse, afgøres af hvor høj flagstangen er. I det danske vejr, skal du beregne 2-3 flag om året pr. flagstang. Vejr og vind påvirker dog altid holdbarheden, og vi anbefaler at flagene tages ned ved hård kuling og storm.

BEACHFLAG
Tag dit budskab med på farten!

Et beachflag skaber blikfang foran din butik, til en event eller på din messestand. Vis vej og få kunderne i din retning. Med et beachflag, har du en billig form for markedsføring. Et beachflag med dit tryk – hvad enten det er et logo eller et budskab, en kampagnepris eller et tilbud dine kunder ikke må overse – er et beachflag perfekt til eksponering, både inden- og udendørs. Brug det som et alternativ til en traditionel roll-up, brug dem på din messestand, i din butik eller i din virksomhed. Trykket på flaget kan ses fra begge sider.

Flagene er robuste og vinddygtige – og kan holde op til 10 m/s.

services

Hvorfor vælge os?

Når du vælger os som din leverandør, får du alt det du skal bruge for at komme sikkert i mål med din visuelle branding. 

Hos os får du kvalitet og med vores 24 år erfaring i branchen, er du sikret hjælp til hvad du ønsker at signalere til din kundegruppe.

Vores mål er at være vores kunders totalleverandør, så de kun skal handle ét sted. Vi gør en dyd ud af, at lære vores kunder og deres behov at kende, og det resulterer i, at kunderne føler sig forstået og lyttet til.

Hos os vil du kunne få hjælp til:

– Idé og udvikling 

– Rådgivning

– Hjælp til materialevalg

– Produktion

– Montering

– Vedligeholdelse

Ring, skriv eller besøg os på Banegraven 26 i Slangerup – og lad os sammen få dit brand og budskab formidlet på den helt rigtige måde.