Tryk på tøj

Køb dit arbejdstøj hos UniDeko - og få samtidig logo på. Vi tilbyder både transfertryk, direkte print og broderi, alt efter hvad der bedst egner sig til tøjet.
Se kataloger længere nede på siden.

Alle bruger t-shirts. Privat brug, på arbejdet eller til børnene… Der findes uendeligt kreative og farvestrålende t-shirts med print. Vi printer på t-shirts til alle formål, og det er faktisk rigtig sjovt at være med til selv at designe. Vi har alle kvaliteter og størrelser, og farverne er mange.

Køb jeres arbejds- og profiltøj hos os. Vi sætter også jeres logo på. Vi forhandler kendte tøjmærker inden for arbejdstøj, og der er også noget der passer til jeres virksomhed. Fælles for tøjet er, at det er af høj kvalitet, og vi hjælper jer med at finde frem til hvad den bedste løsning er for jer.

Hvorfor ikke designe dine egne muleposer? Vi tilbyder muleposer i alle kvaliteter og farver, og du kan få printet helt ned til 1 stk. Vi leverer muleposer med print til butikker, events, idrætsforeninger og til private, der ønsker at erstatte plasticposen med et alternativ.

Kataloger
Klik på billederne for at se mere - katalogerne åbnes i et nyt vindue