Udskåret facadebogstaver

Mere eksklusivt

Udskåret facadebogstaver eller logo, ser bare bedre ud end et traditionelt pladeskilt. Det signalerer kvalitet og ses tydeligt ud på en facade eller en væg. Dine facadebogstaver tilpasses dit logo og den skrifttype der anvendes, samt det udtryk du ønsker at din facade skal have.

Materialer og montering

Vi fremstiller facadeskiltene i eloxeret aluminium (overfladebehandlet), der efterfølgende males i den ønskede farve. Størrelsen og tykkelsen på bogstaverne varierer alt efter ønske.

Skiltene kan monteres på to måder:

  • Stag på bagsiden, hvor der bores et hul i væggen, som fyldes med montagelim, hvorefter man trykker bogstaverne eller logoet på plads.
  • Forborede huller, hvorigennem man skruer de enkelte bogstaver op (skruerne vil i så fald være synlige)

Vi medsender altid en papirskabelon, så du har noget at montere efter. Der kan evt. leveres afstandsstykker til væggen, så bogstaverne står mere ud fra denne.

Vi monterer gerne facadebogstaverne for dig, ligeledes er vi gerne meget behjælpelige med valg af materiale, farve og design.

SmartGaurds logeo lavet i facadebogstaverfacadebostaver lavet i sort metal og opsat for en 3d effektFacadebogstaver lavet i metal og monteret for 3d effektFlowerstory logo lavet som facadebogstaverStudio 17 frisørs logo lavet som facadebogstaver lavet metal og sat op.