Tryk på tøj

Tryk på tøj

Er du selvstændig erhvervsdrivende, en sportsforening eller arbejder du i en virksomhed, hvor I går med logo-tøj, så har vi masser af muligheder for at I kan forbedre den nuværende løsning I har. Logo-tøj er en fantastisk måde at blive set på! Du er din egen omvandrende reklame, og du bliver genkendt.

Vi har et rigtig stort udvalg inden for corporate wear, om det er til håndværkerfaget, kontor, service og detail eller øvrige brancher, så er der masser at vælge imellem.

Eksempler på tøj med tryk kan være:

  • T-shirts
  • Poloshirts
  • Skjorter
  • Sweatshirts
  • Hoodies
  • Huer & caps
  • Overtøj mv.

Vi tilbyder tryk på tøj fra 1 stk. med en lav opstartspris.

Køb dit tøj hos os

Vi forhandler et stort udvalg af tøjmærker og der noget i alle prisklasser, alle farver samt pasforme, og prisen starter lavt alt efter hvad du vælger af mærke og kvalitet. Vi har kataloger liggende, så kig endelig forbi til en tøj-snak og om hvad der kan lade sig gøre.

Logo på eget tøj

Du kan også få logo på tøj du selv har købt. Vi tager dog 10,- ekstra pr. tryk, og er tøjet af mærker UniDeko forhandler, lægges 50% oveni pr. tryk. Vi erstatter ikke medbragt tøj ved fejltryk eller beskadigelse.

Broderi

Det er ikke alle emner af tøj, der egner sig til et trykt logo. Vi tilbyder derfor også brodering. Et broderet logo ser bare rigtig godt ud, og har en meget lang holdbarhed. Vi tilbyder oftest broderi på skjorter, poloshirts, jakker, bukser mv.

Tag kontakt til os på tlf: (+45) 47 38 60 70  eller mail: kontakt@unideko.dk

Vi anbefaler, at tøjet vaskes ved max 30°C og med vrangen ud af, for at printet holder sig bedst. Ingen tørretumbling.

sort t-shirt med tryk på bagsidenrød t-shirt med tryk på fra printerhvid t-shirt med tryk på bagsiden af et logoGrå polo med sort print på venstre brystgul refleks arbejds jakke med broderet skrift og logoclose op af gul refleks arbejds jakke med broderet skrift og logoBroderet gult logo på en mørkegrå polobroderet grønt logo på lysgrå polo