T-shirts med print

T-shirts med print

Vi kan med vores smarte printer, printe direkte på din t-shirt med dit helt eget design. Det er nemt og hurtigt, samt du kan bruge alle de farver i dit design som du vil, da det fungerer lidt som en almindelig printer. Slut med det gamle form for en t-shirt med tryk, hvor du kan mærke en det trykket motiv. Så en t-shirt med print lavet på en DTG printer slipper du af med denne følelse.

Vi tilbyder tryk på tøj fra 1 stk. Det er faktisk ret nemt og sjovt at designe sit eget tøj. Om det er til arbejdsbrug, hjemmebrug, gaver, holdtrøjer eller t-shirts til events, så er det kun fantasien der sætter grænserne. Logoer, tegninger, billeder, tekster eller en anden idé, vi hjælper også gerne med design.

OBS! Direkte print (DTG) på tøj egner sig bedst hvis tøjet indeholder min. 50% bomuld. Er dit tøj primært af polyester, så tryk her.

Direkte print på tøj

Vores smarte Direct to Garment (DTG) printer, printer motivet direkte på tøjet. Ved denne metode, opnås et rigtig flot resultat, da selve blækket kommer direkte ned på fibrene i stoffet, og når printet er blevet fikseret i varmepressen, så kan det nærmest ikke mærkes. Det betyder også: ikke flere stive logoer og print der sprækker, når stoffet strækkes eller vaskes!

Vi forhandler et stort udvalg af tøjmærker og der noget i alle prisklasser, alle farver samt pasforme, og prisen starter lavt alt efter hvad du vælger af mærke og kvalitet. Vi har kataloger liggende, så kig endelig forbi til en tøj-snak og om hvad der kan lade sig gøre.

Har du selv t-shirts?

Du kan også få printet på tøj du selv har købt. Vi tager dog 10,- ekstra pr. print, og er tøjet af mærker UniDeko forhandler, lægges 50% oveni pr. print. Vi erstatter ikke medbragt tøj ved fejltryk eller beskadigelse.

Tag kontakt til os på tlf: (+45) 47 38 60 70  eller mail: kontakt@unideko.dk

Vi anbefaler, at tøjet vaskes ved max 30°C og med vrangen ud af, for at printet holder sig bedst. Ingen tørretumbling.

Slangerup dartklub logo trykt på t-shirtMaleri der skal laves som tryk på t-shirtHvid t-shirt med DTG print på fra et maleri.Tegning der skal laves som tryk på t-shirt.Grå t-shirt med DTG print på fra en tegning.Lysgrå t-shirt med DTG print på.Hvide t-shirt med DTG tryk på