Rudedekoration

Vi kigger allesammen på vinduer!

Fang de nysgerrige blikke og udsmyk dine butiksvinduer med en flot rudedekoration. Der er uanede muligheder for rudedekorationer – de kan være permanente og suppleres med korttids-budskaber såsom kampagner, udsmykning til højtider og udsalg.

Folievalg afhænger af din virksomheds udtryk

Vores rudedekoration fremstilles af selvklæbende folier. 

Tekster og motiver kan skæres i fuldfarvet folie, farvepaletten er varieret, og der er altid en farve der passer til dit udtryk. Fuldfarvet folie giver enkle og klare farver.

Fuldfarvet folie er en folie med en blank overflade og en udendørs-holdbarhed på 6-8 år. Folien er gennemfarvet, og kan derfor monteres både udefra og indefra.

Til en rudedekoration i forbindelse med f.eks. udsalg og kampagner, kan der vælges en non-permanent folie, som er lettere at fjerne uden at den efterlader limrester.

Rudedekorationer kan også være med farveforløb, effekter, billeder og mange detaljer. Her printer vi rudedekorationen på en folie, hvorefter den kan konturskæres i form eller bruges som en fulddækkende dekoration. 

Ved løsningen med printet folie, er der også mulighed for at man kan kigge ud af vinduerne, men ikke ind. Det kaldes OneWay folie.

Hos UniDeko har vi masser af idéer til rudedekorationer – vi har mulighed for at tage billeder af din facade og butiksvinduer – og herefter lave et udkast til dig, så du kan fornemme hvordan det hele kommer til at se ud når det er færdigt. På den måde sikrer vi også, at du er helt sikker på hvordan du vil have det endelige resultat.

Printet folie med udskåret bogstaver i hvid foliemontering af folie på vinduet til byens bedemandfolie monteret på vindue til byens bedemandRudedekoration af en hjort og glædelig julOval rudedekoration i pink og sort til en caféRudedekoration af en sky på øverste tredjedelRudedekoration af en kvinde der sidder på café i sortFrostede folie monteret på en glas dørHele vinduet monteret med folie