Plakater

UniDeko tilbyder plakater til dit format!

UniDeko printer plakater i alle størrelser. Fra A3 og op til busplakat-størrelse – fra kun 1 stk., og op til 25.000 stk. ad gangen.

Plakater gør omverden opmærksom på dit budskab, i stort format!

Hvis plakaterne skal sættes op udendørs, og evt. sidde i en klikramme eller i et gadeskilt, skal det printes på et særligt syntetisk medie. En såkaldt PP film, som er et rivefast papir, netop beregnet til udendørs brug.

Det giver et flot og farvemættet print. Det har ikke den samme tendens til at bølge, og få plamager som normalt papir får, når det udsættes for fugt.

Skal dine plakater bruges kortvarigt, printer vi på et prisbilligt kampagnepapir.

En anden mulighed er fotopapir. Vores fotopapir gengiver dine fotografier flot og farverigt. Her er det igen kun fantasien, der sætter grænser for størrelsen.

Mange ønsker at få egne fotos forstørret. I dag tager rigtig mange almindelige mennesker billeder af så høj kvalitet, som kun fotografer kunne før I tiden. Her har vi mulighed for at printe dine motiver på kanvas, som gengiver dine fotos som var de trykt på et lærred.

Skal du have din plakat hængende i en LED ramme, i f.eks. et butiksvindue, printer vi på back-lit papir, der tillader lys at komme igennem. Disse plakater kendes fra ejendomsmæglerens vindue og kan også bruges til lys rammer.

Den sidste mulighed UniDeko kan tilbyde, er print på folie med selvklæbende bagside. Folien kan være med en grå klæb, der sikrer at der ikke kan komme lys igennem, men også at din plakat kan sættes udenpå et gammelt print, eller dække over noget der ikke længere er gældende.

Plakater kan bruges til alverdens formål. Husk det er en relativ billig markedsføring!

Skal du bruge plakater, der kommer under A3 i størrelse, skal du se under flyers/løsblade i stedet for, og ønsker du dine plakater opklæbet på plader, skal du se under indendørs skilte.

Hvis du er i tvivl, så tøv ikke med at kontakte os. Vi rådgiver dig gerne omkring de forskellige muligheder.

Undendørs plakat til en klikramme eller gadeskiltDesign plakat til indretningPlakater i gang med at blive printetplakater til kampagne og eventsjule plakater med blomster