Muleposer med print

Det unikke design

Vi tilbyder professionelt muleposer med tryk, og vi kan printe alt fra simple tekster og logoer, til komplekse billeder med mange farver.

Muleposer med tryk, giver din virksomhed mulighed for at blive set overalt i byen. Får du fremstillet en unik mulepose med et lækkert design, vil kunden med glæde promovere dit brand, ved at bruge posen til hverdagsbrug – og på den lange bane er det en billig form for markedsføring.

Muleposer af lækker kvalitet

Vi tilpasser kvaliteten af posen til det formål den skal bruges til. Nogle gange skal posen måske bruges til en enkelt event, en goodiebag eller på en lejrskole med børnenes skole. Andre gange skal det være en holdbar pose af høj kvalitet. Det er kun fantasien der sætter grænsen.

Vi har et rigtig stort udvalg af muleposer og i alle kvaliteter og farver. Vi har kataloger liggende, så kig endelig forbi til en snak om hvad der kan lade sig gøre.

Eksempler på muleposer kan være:

  • Indkøbsposer som erstatning for plastikposer
  • Promotion bags til fx. butikker
  • Goodie bags
  • Gymnastikposer
  • Frugtposer til børnene
  • Events
  • Sport mv.

Vi tilbyder tryk på muleposer fra 1 stk. og der er ingen opstartspris.

Print direkte på muleposen

Vores smarte Direct to Garment (DTG) printer, printer motivet direkte på posen. Ved denne metode, opnås et rigtig flot resultat, da selve blækket kommer direkte ned på fibrene i stoffet, og når printet er blevet fikseret i varmepressen, så kan det nærmest ikke mærkes.

Du kan også få printet på muleposer du selv har købt. De skal dog indeholde mindst 50% bomuld, for at vi kan printe på dem, da de ellers ikke vil leve op til dine og vores forventinger, så jo højre % i bomuld posen har, jo bedre vil resultatet blive.

Tag kontakt til os på tlf: (+45) 47 38 60 70  eller mail: kontakt@unideko.dk

hvid mulepose med blåt logo af Freck Boligsort mulepose med slangerup dartklubs logohvid mulepose med orange og sort tekst med halloweenMulepose med tryk på af et billede med Kiss