Messe

En roll-up kan alle få råd til – den er billig, let at transportere, samt at slå op og pakke sammen igen. Dit budskab er klar på få sekunder. En roll-up kan bruges til alle formål, lige fra butikker, arbejdspladser, biblioteker, udstillinger, events mv. Få rabat ved køb af flere.

Plakater i alle størrelser, både til inden- og udendørs brug. Vi kan også printe dine designs, hvad end det er som plakat eller til opspænding på lærred. Vi printer ned til 1 stk. ad gangen. Plakater til gadeskilte (A-skilte) printes på et vandfast medie, så det kan modstå regn og svingende temperaturer.

Vi kan producere nyt print til dit messesystem, så du er up-to-date med din profil. Vi kan tilbyde mange forskellige messesystemer, men ét vi ynder at fremhæve, er GoGoZip der kan sættes op af alle, uden brug af værktøj.

Stofbannere er ideelle til indendørs brug. De produceres på brandgodkendt materiale og kan færdiggøres i den størrelse og ift. ophængning, har vi alle muligheder. Til messer er bannere til rammer en meget elegant løsning.

Vi printer klistermærker helt ned til 1 stk. og på netop det folie der passer til dit klistermærke. Vi leverer både klistermærker på ark og på ruller.

Vi kan printe dine tryksager, også i meget små oplag. Flyers, hæfter, foldere, visitkort mv. i alle formater. Udover at printe dine tryksager, designer vi dem også gerne.