Logo design

Unikt og genkendeligt

Få et professionelt logo design

Skal du have hjælp til logo design, så står vores grafiker klar. Vi hjælper dig med at få lavet et professionelt og unikt logo til dig. Design processen er først færdig, når du er tilfreds med resultatet.

Før design processen påbegyndes, taler vi sammen om de idéer og tanker du har for dit nye logo. Nogle kunder søger inspiration på nettet, andre kommer med blyantstegninger og/eller streger, og så arbejder vi ud fra dem. Vi fremsender herefter vores forslag til dig, og så har du mulighed for korrekturer efterfølgende.

Når du er 100% tilfreds med dit logo, rentegner vi det og du modtager de færdige logofiler, så de efterfølgende kan bruges til  f.eks. bilreklame, skilte, tryksager, tøj, hjemmeside osv. Du vil kunne forstørre dit logo op og ned, uden det går ud over kvaliteten på det.

Rentegning af gammelt logo / opfriskning af logo / nytænkning af logo

Det kan også være, at du allerede har et logo, men at du synes designet trænger til at blive opdateret. Måske har du kun dit logo som et fysisk billede, eller du har måske ikke længere adgang til de filer det engang blev designet ud fra. Vi kan hjælpe dig med rentegning af dit logo, og i den process også komme med idéer til, hvordan det kan blive opfrisket ift. din nuværende virksomhedsprofil. Når dit logo er rentegnet af os, vil det efterfølgende altid kunne bruges til alle former for print og tryk – og i alle størrelser.

 

Hvad er et godt logo design?

Et godt logo, er ofte et simpelt og enkelt design. De mest genkendelige logoer du finder, er som oftest dette. Tag f.eks. et logo som Nike eller Apple. Deres logoer er simple og let genkendelige over hele Verden. Deres logo fremgår på alle deres produkter og indegår også i alt deres markedsføring.

Vi kan tage udgangspunkt i vores eget logo. Vores logo består af et symbol og noget tekst. Symbolet er et blåt D med et hvidt U inde i, som er vores varemærke. Symbolet bruger vi ofte alene, som et logo-element vi gerne vil genkendes på. Vi har også designet vores logo, således at det både kan bruges i farver, sort, hvid og som negativ. Vores primære farver, der er blå og sort, går igen på vores hjemmeside, på vores tryksager, skilte og tøjtryk. På den måde skabes et forhold og en let genkendelighed af vores logo.

Tag kontakt til os på tlf: (+45) 47 38 60 70  eller mail: kontakt@unideko.dk

UniDeko logo totallevarandør

Se eksempler på nogle af vores logo designs herunder

Logo designet af unideko til BWH Murerentreprise
Rundt logo designet af UniDeko til Slangerup Dartklub
Logo designet af Unideko til Lillemands Diamantboring i Guld og Sølv
Rundt logo der ligner et dæk designet af UniDeko til Slangerup dæk & trailercenter
Rund logo designet af UniDeko til Murermester Rene C Oder
sekskantet logo designet af UniDeko i orange til Slangerup Entreprenøren
Logo designet af UniDeko til MurerMester Struve & Søn