Hæfter

Et utal af anvendelsesmuligheder!

Et hæfte består af flere ark papir, der foldes på midten og hæftes i ryggen for at danne hæftet. Hæfter benyttes til alverdens formål – det kunne f.eks. være som manualer, foreningsblade, klubblade, kirkeblade, prislister, produktkataloger, programmer, rapporter osv.

Som oftest bliver hæfter primært produceret i størrelserne A5 og A4, men vi kan levere i den størrelse du ønsker. Hæfter falses og renskæres, og ved min. 12 sider, kan vi tilbyde et katalog-rygpres, som giver din tryksag et ekstra flot finish. Der kan vælges et kraftigt omslag af papir, og det er muligt at kombinere farvetryk med sort/hvid, f.eks. ved 4-farvet for- og bagside, men sort/hvid tekst indeni. Vi tilbyder selvfølgelig tryk til kant.

Bemærk at hæfter eller brochurer skal gå op i 4 sider og er på minimum 8 sider. Et hæfte med eksempelvis 24 sider, indeholder således seks stykker papir med print på alle sider.

Filen der skal trykkes fra, må IKKE være som opslag. Det vil sige at første side er side 1 (forside) derefter side 2, 3, osv. sådan at den samlede pdf, er på det sideantal brochuren ønskes i. (En 16 siders brochure leveres som en 16 siders pdf fil)

Vi hjælper gerne med at sætte filer op til tryk. Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på din næste tryksag, vi hjælper med skabeloner, nyt design eller redigering af dine filer.

programoversigt lavet som et hæfter til snakecity jazz festivla 2019hæfter til snakecity jazz festivla 2019Hæfter lavet til Teledyne MarineForeningsblade, klubblade og  programmer i forskellige størrelser