Glasdekoration & afskærmning

Glasdekoration kan skabe rum

Glasdekoration udskåret i folie, er ideelt til afskærmning på kontorer og kontorlandskaber, med store glasvægge.

Vælg en afskærmningsløsning med en enestående frostet, sandblæst folie, som kan skærme af for nysgerrige blikke, men stadig tillader at lyset kan trænge igennem. 

Vi tilbyder flere forskellige glasmatteringsfolier. De har alle en holdbarhed fra 5-7 år. Alle kvaliteterne er særdeles velegnet til dekoration af vinduer, glasdøre samt alle glas overflader.

Vi foreslår oftest en frostet, sandblæst folie, men der kan også bruges farvede transparente folier og farvede fulddækkende folier til afskærmning.

Alle vores folier kan skæres i alle former og faconer, så her er det kun fantasien der sætter grænsen. Det kan være dit logo, navn, et mønster eller striber mv.

Brug folier som udsmykning

Der er mange muligheder for rigtig flotte udsmykninger med de rigtige folier til dine ruder.

Vi tilbyder spændende metalliske dekorations- og effektfolier til opgaver, der skal være noget ud over det sædvanlige. 

Som prikken over i’et findes metallic dekorationsfolier i guld og sølv, kobber samt metallic folier med regnbue- og glimmereffekt. Ved juletid, ser det rigtig godt ud med folie der ligner sne eller snefnug.

Kontakt os for vejledning og inspiration.

Montering af glasdekoration i folie ved Hair by VanmanGlasdekoration i folie med et frostet finish af et logo og stribeAfskærming af rude med folieGlasdekoration i et sandblæst finish på vinduer for ValcoreFolie udskåret hort med tekst i sigFolie udskæringer brugt som glasdekoration