Folieprint & folieskæring

Folieprint

Vi tilbyder folieprint i alle størrelser og forskellige kvaliteter, både til indendørs og udendørs brug. Motiverne printer vi på folier der er egnet til den enkelte opgave.

Der er også mulighed for at folieprint med efterfølgende skæring af motivet i folien. Det kaldes konturskæring. Her er det kun fantasien der sætter grænser til form og motiv.

Vi kan efterbehandle folien med blank eller mat laminat for at øge holdbarheden – hvorved folien kan bruges til et utal af opgaver, f.eks.

Fordelen ved folieprint, er at man nemt og billigt, kan få flere farver med på en gang, fremfor ved udskæring af gennemfarvet folie, har man kun den enkelte farve for hvert skær. Folieprint holder dog ikke lige så længe som folieudskæring vil.

Logo lavet som folieprint og påsat som bildekoration i to forskellige farverfolieudskåret tekst monteret på en dørFirmalogo lavet som folieprint og påsat som bildekorationFolieprint med udskæringfolieduskåret logo monteret på varevogn

Har du en idé til noget du kunne tænke dig at få lavet, så kontakt os, og så får vi en snak om hvad der kan lade sig gøre og finder frem til den bedste løsning.


wallsticker med tekst i sortFolieudskæring af logowallsticker med tekst og logo i sortFolieudskræing til dekoration i vinduerWallsticker med tekstWallsticker til et venteværelseFolieudskræing til dekoration af inde og udendørsWallsticker i folie med tekst i sort

Folieudskæring

Hos UniDeko kan vi lave alle former for folieudskæring. Med vores Roland Camm-1 Pro skæreplotter, kan vi komme helt ned i detaljer og skære det helt præcist.

Vi skærer tekster og motiver i gennemfarvede folier. Farvemulighederne er uendelige. Vi har rigtig mange forskellige folier i forskellige farver og med forskellige overflader. Foruden de normale farver, har vi folier I guld, sølv, spejl, børstet, mat & blank, tavlefolier og folier i særlige designfarver. Alt efter hvor folien skal monteres, skæres den ret- eller spejlvendt.

Gennemfarvet folie bliver oftest brugt til bil- og viduesdekoration, da folien har den egenskab, at den ikke falmer i farverne.

Den bliver også brugt som dekoration, enten som wallsticker, lågeindpakning, eller bare et sjovt budskab eller motiv.