Bilreklame

Lad din bil reklamere for din virksomhed

Med en flot bilreklame, er du sikret at dit logo, navn og dit budskab, ses af mange hver dag. Man kan kalde det en omkørende annonce.

Vi tilbyder design af bilreklamer til personbiler, varevogne, lastbiler eller andre køretøjer.

Prisen for dekoration af et køretøj kommer an på en række faktorer, bl.a.:
- Antal farver
- Detaljeringsgrad i tekst og logo
- Størrelse

Ønsker du tilbud på en bilreklame, starter vi med at få klarlagt hvad du har af idéer. Måske har du allerede en bilreklame, som vi sammen kan få shinet op.
Ud fra dette udarbejdes et tilbud som omfatter udarbejdelse af design, produktion af elementer samt eventuel montering.

Pr. 1. januar 2013 er der stillet lovkrav om, at varebiler under 4 tons -på gule plader - skal have synligt CVR nummer og navn, eller tydeligt logo, på begge sider af bilen.

Guld og Sølv folie udskåret og monteret på siden af en sort varevognGuld og Sølv folie udskåret og monteret på sort varevogn på bagsidenFolie indpakket trailerBilreklame på siden af en hvid bilFirmalogo lavet på hele siden af varevognenBilreklame i 2 forskellige på siden af en sølv varevognBilreklame i guld på siden af en brun varevognBilreklame på siden af en hvid varevognBilreklame på bagenden af en hvid varevognBilreklame i sølv på siden af en bliBilreklame i rød, blå og hvid på siden af en bilBilreklame i sølv på siden af en varevognHvid og grå folie udskåret til siden af varevognenBilreklame i 3 forskellige farver på siden af en varevogn

Prisberegner

Herunder finder du et skema, der illustrerer eksempler på størrelse, samt type af bil. Har du et specielt ønske til din bilreklame, så kontakt os.

  • Priserne er inkl. layout og montage. Alle priser er inkl. 1 times layout.
  • Priserne omfatter layout på hver side, front og bagpå.
  • Vi skal modtage logo og tekster fra dig før vi kan lave et layout. Filformater skal være pdf, eps eller ai. Logo og tekster skal være vektoriserede.

Str. / Type

kr. 1.600,-

kr. 2.600,-

kr. 3.750,-

kr. 4.900,-

kr. 2.050,-

kr. 3.200,-

kr. 4.550,-

kr. 5.900,-

kr. 2.200,-

kr. 3.700,-

kr. 5.200,-

kr. 6.700,-

kr. 2.500,-

kr. 4.100,-

kr. 5.755,-

kr. 7.400,-

- Alle priser er vejledende, og er oplyst ekskl. moms. Den endelige pris kan afhænge af individuelle ønsker til layout.