Beachflag

Budskab i øjenhøjde

Med et beachflag, har du en billig form for markedsføring. Et beachflag med dit tryk – hvad enten det er et logo eller et budskab, en kampagnepris eller et tilbud dine kunder ikke må overse – er et beachflag perfekt til eksponering, både inden- og udendørs. Brug det som et alternativ til en traditionel roll-up, brug dem på din messestand, i din butik eller i din virksomhed. Trykket på flaget kan ses fra begge sider.

Flagene er robuste og vinddygtige – og kan holde op til 10 m/s.

Dråbe eller fjer?

Det friske og uformelle design på vores beachflag – bryder op med formerne på de traditionelle firkantede former vi ellers ser på flag. Der er 2 designs på beachflagets udformninger – dråbe- eller fjerformet. Et beachflag fås I størrelserne S, M og L, og spænder fra 2 meter i højden og helt op til 3,67 meter.

Design & bestilling

I bestillingsformularen herunder, finder du skabeloner til design af alle vores beachflag. Ønsker du at vi skal hjælpe med design af layout, er du meget velkommen til at kontakte os.

Tilbehør

Budskabet på flaget er nemt at udskifte, og der kan tilkøbes forskellige fødder til, så det er muligt at stille dem flere forskellige steder. Vores beachflag kommer med stang, flag og taske i prisen. Foden skal bestilles som tilbehør - se herunder om det skal være krydsfod med vandtank, jordskrue, jordspyd eller pladefod (12 kg).

En bæretaske til flaget er altid inkl. i prisen.

 

| Blikfang til kampagner | Kongresser & messer | Sportsevents | Butikker & udstillinger | Koncerter |
Fjerfomret beachflag i grøntfjerformet beachflag med pink tekstFjerfomret beachflag i blåt og hvidt for UnidekoFjerfomret beachflag i sort med hvid tekst for StroxxFjerfomret beachflag i hvid for firmaet Widexrødt beachflag i fjerformat i rødt med reklame for kaffePladefod i sort til beachflagFjerfomret beachflag i sort med UniDeko logo ved Reborn eventneon gult fjerformet beachflag med lilla tekst